Poziv na predavanje o inovacijama i inovacijskim procesima

Želiš saznati nešto više o inovacijskim procesima u organizaciji i koje mogućnosti financiranja ti pruža EU program Horizon 2020? Onda je ovo predavanje krojeno po tvojoj mjeri. Nemoj propustiti priliku i saznaj sve što te zanima iz prve ruke.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP), Young Crew Croatia (YCC) i Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu (FSB) organizira besplatno predavanje pod nazivom “INOVACIJE I INOVACIJSKI PROCES U ORGANIZACIJI S POSEBNIM OSVRTOM NA PROVEDBU PROJEKATA INOVIRANJA KOD MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA I NJIMA RASPOLOŽIVO EU FINANCIRANJE”.

U ovom će predavanju autor opisati provedbu inovacijskoga procesa i projekata unutar organizacije ili poduzeća te poteškoće i probleme koji se pritom javljaju. Isto tako prezentirat će se mogućnosti koje je EU osmislila i koje nudi na krovnoj razini (specifično kroz program Horizon 2020) kako bi se MSP-ovima omogućilo financiranje dijela vlastitoga inovacijskog napora za predložene projekte inoviranja.

Predavanje će održati mr. sc. Ernest Vlačić (MBA), suosnivač i direktor razvojno-inovacijske organizacije NOVAMINA Centar inovativnih tehnologija.

Više informacija o predavanju i kratki CV predavača možete skinuti u PDF-u OVDJE.

Radionica će se održati u utorak, 3.11.2015. u 17,30h, na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, u dvorani E (južna zgrada).

Predavanje je besplatno za sve zainteresirane uz obaveznu prethodnu prijavu preko sljedećeg linka: http://goo.gl/forms/QWjmSifz5V

Leave a comment