Održana 5.nacionalna radionica YCC “Tajne Velikih Majstora”

Young Crew Croatia uspješno je organizirala sada već tradicionalnu radionicu u trajanju od 3 dana. Ovakav godišnji susret mladih projektnih menadžera, pruža priliku za stjecanje novih znanja, praktičnih iskustava i poznanstava. Ovogodišnja radionica održana je od 16. – 18. listopada 2015. godine u Rijeci (Botel Marina) pod nazivom „Tajne velikih majstora“.
5th YCCW Rijeka

Sudionici radionice imali su priliku otkriti tajne kooperacije kriznoga i projektnoga menadžmenta. U simulaciji realnih situacija gdje su paralelno radili na tri projekta, sudionici su imali priliku naučiti kako biti dobar voditelj projekta, kako se suočiti s izazovima koji su pred njima, kako prilagoditi projekt neočekivanim kriznim situacijama, kako reorganizirati projekt i njegove strategije, kako upravljati rizicima i konfliktima u timu te kako se nositi sa stresom i mnogim drugim problemima u projektnom ciklusu.

Voditelji ovogodišnje radionice bili su projektni menadžeri iz Primakona, vodeće hrvatske tvrtke koja se bavi prijenosom i implementacijom znanja iz područja upravljanja projektima. Tema ovogodišnje radionice bila je „Kako upravljati projektom u kriznim situacijama?“. Ovim putem im još jednom zahvaljujemo na stručno vođenoj radionici, te kvalitetnom prijenosu znanja.

Fotografije s događaja:

[srizonfbalbum id=3]

Za više slika posjetite našu Facebook stranicu.

Tamara Banek, struč.spec.oec.