Održana 5. nacionalna radionica Young Crew Croatia

Održana je 5. PM Workshop trodnevna Young Crew Croatia radionica za mlade projektne menadžere pod nazivom “Tajne Velikih Majstora – Kako upravljati projektom u kriznim situacijama?”

NAZIV: “Tajne Velikih Majstora”
Kako upravljati projektom u kriznim situacijama?

 PREDAVAČI: PRIMAKON d.o.o.

 VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA: 16. -18. 10. 2015., Rijeka

Veliki majstori ovogodišnje radionice sudionicima su otkrili tajne kooperacije kriznoga i projektnog menadžmenta. Kroz simulaciju realnih situacija, sudionici su bili podijeljeni u timove, te je svaki tim imao svoj projekt. Projekti od timova su bili međusobno povezani te su za uspješnu realizaciju projekta timovi bili primorani međusobno komunicirati i dogovarati aktivnosti koje su utjecale na njihovu pojedinačnu uspješnost projekta, što je simuliralo realnu situaciju rada na projektu s različitim profilima ljudi koji rade zajedno na projektu.

Sudionici su imali priliku naučiti kako biti dobar voditelj projekta, kako se suočiti s izazovima koji su pred njima, kako prilagoditi projekt neočekivanim kriznim situacijama, kako reorganizirati projekt i njegove strategije, kako upravljati rizicima i konfliktima u timu te kako se nositi sa stresom, vremenskim ograničenjima i mnogim drugim izazovima u upravljanju projektom. U ovogodišnjem programu voditelji radionice bili su projektni menadžeri iz Primakona, vodeće hrvatske tvrtke koja se bavi prijenosom i implementacijom znanja iz područja upravljanja projektima.

SLIKE S RADIONICE:

Za više slika posjetite našu Facebook stranicu.