6. ProMan: Hrvoje Meštrović

Članovi tima Primakona su stručnjaci u konzaltingu, uže specijalizacije iz upravljanja projektima. Bave se savjetovanjem tvrtki i članova projektnih timova o ključnim stvarima u planiranju, praćenju, implementaciji projekata te upravljanju rizicima.

IMG_0208

Najzanimljiviji dio edukativnog predavanja Hrvoja Meštrovića bila su pitanja i odgovori. Objašnjene su prilike i prijetnje na hrvatskom  tržištu, zašto je bitna komunikacija, te glavne stavke projekta: planiranje i provođenje. Nadalje, razgovaralo se o tome kako poduzeće na tržištu ostvaruje komparativnu prednost, a kako apsolutnu. Potaknula se rasprava zašto, gdje i kada poduzeće treba pomoć projektnog menadžera. Navedene su samo neke od tema o kojima se raspravljalo na predavanju pod stručnim vođenjem projektnog menadžera Hrvoja Meštrovića.

I za kraj zaključujemo da je predavanje u sklopu projekta“ Meet the Project Manager“ iz područja projektnog menadžmenta bilo inspirativno te su članovi oplemenjeni novim znanjima. Zahvaljujemo se našim domaćinima iz Primakona i svim članovima udruge koji su se odazvali ovom susretu.

 FOTO

OC Meet the Project Manager

Nina Čubelić
Andrija Blažić
Tamara Banek
Anja Mišić

Leave a comment