Portfolio

PM Awards 2021

U utorak, 21. 12. 2021. u  Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela održana je  sedma dodjela nagrada za najbolje ostvarene projekte i njihove mlade voditelje- Project Management Awards 2021.  Nagrade su uručene najboljem mladom voditelju projekta, najboljem projektu s mladim voditeljem te najboljem mladom istraživaču u području upravljanja projektima.

PMA21

 

Ove godine u kategoriji „Najbolji mladi voditelj projekta“ pobjednicom je proglašena Ivona Gudelj koja je vodila projekt “CX Consulting for Answers”. Finalisti u istoj kategoriji bili su David Terlević s projektom “Law Meetup (LMC) Legal Hackathon (LegalHack)” (osvojeno 2. mjesto) i Barbara Božić s projektom „Studentska mreža“ (ostvareno 3. mjesto).

 

 

U kategoriji „Najbolji projekt s mladim voditeljem“ pobjedu je ponovno odnijela Ivona Gudelj s istim projektom. Konkurenti su bili Filip Gerin s projektom “Radni nalozi” (osvojeno 2. mjesto) i Barbara Božić koja je s projektom „Studentska mreža“ zauzela 3. mjesto.

Pobjedu u kategoriji „Najbolji mladi istraživač u području upravljanja projektima“ odnio je Ivan Pavlović sa svojim stručnim radom na temu “Upravljanje projektima u proizvodnim poduzećima”.

Iako su 2020. i 2021. po mnogočemu bile drugačije i izazovnije, to nije utjecalo na ostvarivanje odličnih poslovnih rezultata talentiranih i uspješnih mladih ljudi.  

Sve pristigle prijave pažljivo je pregledao evaluacijski odbor koji je i donio odluku o pobjednicima natjecanja. Članovi evaluacijskog odbora su stručnjaci u području upravljanja projektima, a to su ove godine bili: Ana Marinović (voditeljica Ureda za upravljanje projektima u Apsolonu), Mladen Turuk (docent na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu), Luka Gauta (konzultant za poslovna rješenja u CROZ-u), Beatta Lovrečić (voditeljica projekata i evenata u Netokraciji) i Damir Vanđelić (IPMA level A certificirani stručnjak s višegodišnjim radnim iskustvom kao voditelj projekata – Adris grupa, INA d.d.).

 

PMA

 

Project Management Awards prepoznaje i važnost educiranja mladih voditelja te uz podršku IPMA Hrvatska najboljem mladom voditelju projekta dodjeljuje prestižnu IPMA-inu certifikaciju, a Young Crew Croatia najboljeg mladog istraživača nagrađuje kotizacijom za sudjelovanje na ,,Project Management Workshopu”. Osim toga, tvrtka CROZ, koja dugi niz godina podupire rad Young Crew Croatia, omogućila je dodatnu edukaciju iz struke upravljanja projektima pobjedniku u kategoriji Najbolji projekt s mladim voditeljem. Osim edukacija, pobjednici, ali i evaluacijski odbor nagrađeni su poklon bonom Varteksa. 

 Project Management Awards održao se u organizaciji IPMA Young Crew Croatia i IPMA Hrvatska uz podršku sponzora CROZ, Varteks i Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI), medijskih pokrovitelja: Lider Media, Grazia i Netokracija, te donatora Motion Candles, Vinarija Bodren i Hotel Esplanade Zagreb.

 

Ovim projektom, IPMA Young Crew Croatia završava ovu projektnu godinu i polako se priprema za nadolazeću, nadamo se još uspješniju godinu. Zahvaljujemo se svim članovima tima koji su sudjelovali u organizaciji Project Management Awardsa na trudu koji su uložili kako bi se projekt uspješno realizirao.

 

Info

21/12/2021
PM Awards 2021
The Esplanade Hotel