Portfolio

2. MINI PM WORKSHOP

U subotu, 20. siječnja, održana je druga u nizu jednodnevnih radionica kojima je cilj upoznavanje s trendovima, stjecanje novih znanja iz svijeta upravljanja projektima, razmjenjivanje iskustva i ideja te upoznavanje osoba sličnih interesa. Ovog puta družili smo se u Hotelu Aristos u Zagrebu gdje su odlične radionice održali Dennis Ramulić i Dario Varošanec.

 

Dennis Ramulić, magistar edukacije matematike i fizike s desetak godina iskustva u obrazovnom sustavu i privatnom sektoru, također stručnjak za MS Ofice, podijelio je sa sudionicima radionice puno trikova i savjeta kako lakše i brže koristiti razne funkcije Excela i tako uštedjeti vrijeme, ali i energiju. Na radionici su sudjelovali pojedinci s raznolikim iskustvom u korištenju Excela, od početnika do naprednih korisnika. No, Dennis je odlično prilagodio svoje predavanje kako bi svakome pružio relevantne i korisne informacije, bez obzira na razinu stručnosti, pa su tako svi otišli kući s novim znanjem.

 

Radionica „Tips and tricks – kako poslovnim korisnicima olakšati svakodnevni rad u Excelu“

 

Radionica „Tips and tricks – kako poslovnim korisnicima olakšati svakodnevni rad u Excelu“

 

Dario Varošanec upoznao nas je s LEGO SERIOUS Play metodom i pokazao da LEGO ne mora biti samo dječja igračka. Kako lakše upoznati i povezati novi tim, na koji način pristupiti izazovu i doći do rješenja – sve se to može lakše uz pomoć LEGO kockica. U drugom dijelu radionice polaznici su se upoznali s nekoliko alata koji im mogu pomoći u optimizaciji njihovog poslovanja, poput programa Hemingway, Color Wheel, Apollo i drugih. Ova kombinacija sudionicima je pružila praktično znanje koje odmah mogu primijeniti u svakodnevnom radu, bez obzira na njihovu ulogu ili industriju.

 

Radionica „LEGO SERIOUS Play i online alati za efikasno poslovanje“

 

Radionica „LEGO SERIOUS Play i online alati za efikasno poslovanje“

 

Obje radionice donijele su vrijedna iskustva i znanja svim sudionicima, ističući važnost stalnog usavršavanja u dinamičnom području upravljanja projektima. Zahvaljujemo našim predavačima što su se odazvali na naš poziv i podijelili svoje znanje s nama te svim sudionicima na dolasku i dobrom raspoloženju.

 

Sudionici 2. Mini PM Workshopa

 

 

 

 

 

Info

22/01/2024
PM Workshop
IPMA Hrvatska, Young Crew Croatia