Portfolio

11. nacionalna radionica Young Crew Croatia

Predzadnje subote u sunčanom listopadu 2021. održana je radionica Project Management Workshop u ugodnom ambijentu hotela Double Tree by Hilton Zagreb.

U svijetu koji se ubrzano mijenja potrebno je razvijati vještine procjenjivanja i rješavanja problema kako bi se što efikasnije odrađivali radni zadaci. U tome je sudionicima pomogla upravo jednodnevna radionica o upravljanju projektima Project Management Workshop, čiji je cilj okupiti studente, mlade voditelje projekata, ali i sve zainteresirane osobe koje žele investirati u sebe kroz zanimljive i edukativne radionice koje prate aktualne trendove u području upravljanja projektima.

 

Na početku same radionice održana je uvodna ceremonija dobrodošlice gdje su riječ od strane udruge i organizatora imali Sara Bojić, kao voditeljica projekta  te Tena Obradović Posinković, predsjednica Young Crew Croatia i Mladen Vukomanović, potpredsjednik IPMA-e i IPMA Hrvatske.

Radionica Umjetnost estimiranja, održana uz Martina Ptiček, Head of PM,Data Science & Analytics u SofaScoreu, upoznala je sudionike s dvije metode procjenjivanja (3 points estimate i story points) kroz primjere kojima će steći potrebno znanje prilikom vođenja projekata uz što veću preciznost planiranja te što manje pogrešaka.

Druga radionica Kako pokrenuti inovaciju održana je od strane naših vjernih partnera iz tvrtke CROZ, Davora Čengiju, Luku Gautu, Antonia Ucovića, Mariju Roždijevac i Doriu Bukić. Ova je radionica sudionicima pokazala kako najlakše upaliti onu kreativnu iskru koju svi imamo i kako pokrenuti proces inovacija u timu ili organizaciji. Sudionici radionice su na zanimljivom primjeru saznali kako se koriste metode iz produktnog i servisnog dizajna, facilitatorski alati za rad s velikim grupama i agilne tehnike za brzo produciranje i validiranje ideja.

Obe radionice održale su se u prijateljskoj i motivirajućoj atmosferi, te dobre volje nije nedostajalo. Po završetku radionice svi sudionici su primili svoje zaslužene certifikate te smo prigodno zahvalili donatorima (Vina Bodren, JGL, Atlantic Grupa) te medijskom pokrovitelju (Lider Media) na velikoj podršci tijekom ovogodišnjega izdanja Project Management Workshop.

Najveće zahvale upućujemo našim trenerima te svim sudionicima na dolasku i dobrom raspoloženju.

Vidimo se dogodine!

Info

07/11/2021
PM Workshop 2021
Double Tree by Hilton Zagreb