Portfolio

GeCCO natjecanje 2019/20

Tradicija sudjelovanja Young Crew Croatia na natjecanju GeCCo (Global eCollaboration Competition) nastavila se i ove godine. Tako je prošli mjesec održano osmo izdanje GeCCo natjecanja na kojem je sudjelovalo 11 hrvatskih sudionika/ca.

Na GeCCo natjecanju prvo mjesto osvojio je tim Project Ninjas kojeg je činio hrvatski član Andrija Jergović.
Također, i u drugoplasiranom timu Fantastic 6, imali smo hrvatsku predstavnicu Marinelu Žugaj.

U konkurenciji od 24 tima, zbilja smo ponosni što se možemo pohvaliti s čak troje hrvatskih sudionika/ca koji su, na međunarodnoj razini, predstavili boje YC Croatia u najboljem izdanju.
Osim nagrada za tri najbolje plasirana tima, dodijeljene su i nagrade za najaktivniji tim na društvenim mrežama, gdje je Sara Bojić bila članica tima Secret Agents 0012.

Zahvaljujemo se i svim ostalim hrvatskim sudionicima što su se okušali u projektnom radu unutar virtualnog tima: Kristijanu Trbojeviću, Ivanu Cesaru, Antunu Hanjilecu, Dennisu Ramuliću, Davidu Pollaku, Dori Ranogajec, Martini Vuksanović i Sofiji Stanić.

Čestitamo još jednom najboljim timovima te očekujemo vaše brojne prijave na Gecco natjecanju i sljedeće godine!

Posebne zahvale i Nikolini Čanak, koja je ove godine bila dijelom organizacijskog Core Teama kao Sponsorship&Awards Manager, te Ivoni Gudelj, lokalnoj organizatorici samog natjecanja.

Više o natjecanju pročitajte ovdje.

Info

15/03/2020
Global eCollaboration Competition
GeCCo