ProMan u Lemaxu

Implementing SaaS solutions worldwide@Lemax

Radno i veselo nastavljamo s ProManom, a ovaj put ćemo se zaputiti u Lemax

Kako izgleda upravljanje projektima u Lemaxu? Kako je to raditi na međunarodnim projektima, surađivati s različitim kulturama te svakodnevno komunicirati s klijentima na engleskom? Što znači SaaS te kakve specifičnosti u projektu on donosi? 

Sve to moguće je saznati 20.11.2019. (srijeda) u 17:00 sati na adresi Remetinečka cesta 139. Imati ćemo priliku upoznati poduzeće kroz razgovor s Gordanom Renićem; Project Managerom / Software implementation consultantom u Lemaxu. 

Prijavi se: https://forms.gle/JDxFQt9UZP9xkQNv5 

Vidimo se 20.11.2019. u 17:00 sati u Remetinečkoj cesti 139. 

O Lemaxu:Lemax je hrvatska IT kompanija koja se bavi razvojem i prodajom Lemax softwarea – globalnog web based SaaS rješenja za turističke agencije i touroperatore. Cilj Lemaxa je u idućih 5 godina postati leader na svjetskom tržištu, a trenutno zapošljava preko 80 ljudi i rapidno raste. Svoje software implementiraju kod klijenata u Bangkoku, Islandu, Novom Zelandu, New Yorku, Danskoj itd. Lemax ima preko 120 klijenata na svim kontinentima, a među većima su Atlas, najveći turoperator u regiji i Asian trails, među najvećima u JI Aziji.