Otvorene prijave za GeCCo 2019/20

Osmo uzastopno izdanje međunarodnog online natjecanja GeCCo poziva sve zainteresirane mlade projektne menadžere željne usavršavanja, kao i one manje upoznate s pojmom projektnog menadžmenta, da se prijave za sudjelovanje i steknu nezaboravno iskustvo kroz rad u virtualnim timovima.

U ovom izazovnom case study projektu natjecatelji unutar 24 sata rješavaju zadatak iz područja upravljanja projektima te se upoznaju s predavanjima vrhunskih stručnjaka iz svijeta projektnog menadžmenta. Nakon odabira sudionika koji će predstavljati Hrvatsku, slijedi raspoređivanje u internacionalne timove koji se tjedan dana prije Live eventa imaju priliku upoznati sa svim članovima tima tijekom Pre-case study zadatka.

Live event unutar kojeg se rješava zadani case study, održati će se 14. i 15. ožujka.

Prijaviti se do 15. veljače mogu svi pojedinci od 18 do 35 godina na linku za prijavu, a za sve dodatne informacije javite se lokalnoj organizatorici natjecanja Ivoni Gudelj na ivonagudelj@gmail.com.

GeCCo timeline

Budite dio jedinstvenog natjecanja, priuštite si nezaboravno iskustvo te ponosno predstavljajte Hrvatsku i naš Young Crew.

Čekamo Vaše prijave!