panel PM

Panel ‘Načini i izazovi upravljanja projektima u različitim industrijama’

Upravljanje projektima je svakodnevna tema u medijima i poslovnom svijetu. Metodologije koje koristite ključ su uspjeha, poznavanje teorije i prakse olakšavaju svakodnevnicu u svijetu upravljanja projektima, a ljudi s kojima radite najbitnija su sastavnica kvalitetnih projekata. Kako se svi ti izazovi i načini primjenjuju u različitim industrijama?

IPMA Young Crew Croatia nudi odgovore na praktična pitanja iz svijeta prakse upravljanja projektima te vas poziva na panel raspravu ‘Načini i izazovi upravljanja projektima u različitim industrijama’. Sudionice našeg panela iza sebe imaju višegodišnje iskustva rada u različitim industrijama te su uspješni projekti njihova svakodnevnica. Panel će okupiti sljedeće gošće:

Od naših gošća moći ćete čuti mnogobrojna iskustva iz svijeta upravljanja projektima, usporedbe projektnih procesa u farmaceutskoj industriji ili kulturi, kako voditi EU projekte te kako su lean, agile ili tradicionalne metode upravljanje projektima zastupljene u pojedinim industrijama.

Osim toga na panelu ćete moći čuti kako su naše PM stručnjakinje došle do svojih postignuća, koje alate, tehnike i metode koriste pri razvoju ideja, motiviranju tima, upravljanju rizicima te korisne savjete o vođenju timova te usklađivanju svih obaveza i rokova.


Panel će se održati 7.5.2019. (utorak) u 18:00h na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u dvorani 16. Sudjelovanje na panelu je besplatno uz prethodnu registraciju preko linka.

panel PM

Veselimo se vašem dolasku!