PMC rezultati nacionalnog finala

U subotu 7.4.2018. godine, na Veleučilištu Baltazar Zaprešić u Zagrebu, održano je nacionalno finale Project Management Championshipa. Prvoj fazi natjecanja, kvalifikacijskom testu, pristupilo je 16 timova, a pet najboljih sudjelovalo je u subotnjem finalu.

Među njima su bili timovi s Građevinskog fakulteta u Zagrebu, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i dva mješovita tima čiji članovi dolaze s Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta te Građevinskog fakulteta u Osijeku, Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Medicinskog fakulteta Osijek.

Zadatak timova bio je osmisliti svoje rješenje poslovnog slučaja, za što su imali četiri sata te prezentirati rješenje tročlanom evaluacijskom odboru u sastavu: Martina Radanović, Melita Zajkovski i dr. sc. Mario Špundak.

Izazovu je najbolje odgovorio tim Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u sastavu: Paulo Katić, Petar Perković, Dora Novak i Lovre Skočić, koji će YCC i Hrvatsku predstavljati na međunarodnom finalu koje će se ove godine održati u Beogradu od 1. do 3. lipnja.

Pobjedničkom timu čestitamo na pobjedi i želimo puno sreće u Beogradu, a svim timovima zahvaljujemo na sudjelovanju i nadamo se da će nam se pridružiti na nekom drugom natjecanju ili ponovno na PMC-u sljedeće godine.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i našim donatorima: Školskoj Knjizi na donaciji za drugo mjesto, 2have&2hold za treće mjesto, Koestlinu na najslađoj potpori te Hrvatskim željeznicama na popustu sudionicima PMC-a.

Uz to, velika zahvala ide i našim partnerima, Veleučilištu Baltazar Zaprešić i studiju Projektnog menadžmenta koji nas već drugu godinu u svojim prostorijama podupiru u realizaciji PMC-a.