Evaluacijski odbor za PMC

Ključni segment finala PMC-a je Evaluacijski odbor pred kojim naši natjecatelji prezentiraju svoja rješenja. Upoznajte ih:

 

MARTINA RADANOVIĆ

Trenutno studentica na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, s naglaskom na usavršavanja u marketingu i IT industriji. Uz praktično znanje njeguje i akademsko kroz sudjelovanja na raznim istraživanjima te kroz pisanje stručnih članaka. Iza sebe ima više od dvadesetak organiziranih događaja i natjecanja, a najveće strateško project management iskustvo prolazi upravo kao predsjednica udruge eSTUDENT. Od 2018. godine dio je Good Game Global organizacije na službenoj poziciji Chief Organizing Officer.

 https://www.linkedin.com/in/martina-radanovi%C4%87-107a6788/

 

 

 

 

Dr. sc. MARIO ŠPUNDAK

Doktorirao je računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu na temu upravljanja IT projektima te završio studij poslovnog upravljanja. Autor je više znanstvenih i stručnih članaka te govornik na konferencijama na temu upravljanju projektima.

Radi kao voditelj Odjela za upravljanje projektima u Combisu i posjeduje dugogodišnje iskustvo u IT i telekomunikacijskoj industriji.

Član je Project Management Institute gdje je trenutno član odbora za volontere globalnog PMI. Završio je program PMI Leadership Institute Master Class, a dugi niz godina bio je član i voditelj savjetodavnog tijela za tehnologiju globalnog PMI. Bio je član izvršnog odbora hrvatskog ogranka udruge PMI gdje je vodio organizaciju prvog PMI foruma 2007. godine.

Na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću nositelj je kolegija Agilni projektni menadžment. Konzultant je pri Europskoj komisiji te je recenzent međunarodnih istraživačkih i razvojnih projekata te znanstvenih članaka. Sudjelovao je u organizaciji nekoliko konferencija kao direktor sadržaja konferencije.

https://www.linkedin.com/in/mario-spundak

MELITA ZAJKOVSKI

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U 12 godina, koliko je u Siemensu, radila ja na raznim pozicijama i sudjelovala u internim projektima prvo kao članica projektnih timova, a kasnije i kao voditeljica projekata. Od 2015. godine posjeduje Siemensov LEAN BUSSINES EXPERT certifikat.

Trenutno radi kao koordinator razvojnih projekata u Siemensovom poslovnom segmentu energetskih transformatora (Large Power Transformers), koji uključuje tvornice u Europi, Aziji i Južnoj Americi. Radno mjesto uključuje komunikaciju s voditeljima programa i voditeljima projekata na 6 različitih lokacija, planiranje i praćenje projekata s godišnjim budžetom od 12 milijuna EUR.

https://www.linkedin.com/in/melita-zajkovski-7552829/