ProMan – Combis

ProMan je projekt izvorno pokrenut od strane Young Crew Croatia koji ima za cilj povezati članove YCC-a s iskusnim voditeljima projekata iz raznih poduzeća koji mogu na naše članove prenijeti svoja iskustva te tako direktno utjecati na buduće mlade nade i voditelje projekata.

Kako izgleda radni dan jednog voditelja projekta? Kroz ovaj projekt želimo vidjeti s kojim se to obavezama susreće voditelj projekta te koji su mu izazovi s kojima se susreće u poslu.

ProMan je izvrstan projekt iz kojeg međusobno učimo.

S proljećem je došlo vrijeme da se pokrenemo i upoznamo s nekim novim poduzećem.

Prvi na redu je COMBISRegionalno ICT poduzeće usmjereno na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja te pružanje usluga razvoja i integracije ICT rješenja, upravljanja ICT infrastrukturom te podrške.

Imati ćemo priliku upoznati poduzeće kroz razgovor s dvoje iskusnih projektnih menadžera s višegodišnjim radnim iskustvom:

  • Mario Špundak – voditelj Odjela za upravljanje projektima
  • Renee Saboti Slovenc – voditeljica marketinga i komunikacija

Koje su njihove obaveze? Što ih je privuklo ovom poslu? Kako se nose sa svakodnevnim obavezama? Na ova i još mnoga pitanja tražimo odgovore 18.4.2018. u 16h u COMBIS-u, Hektorovićeva 2.

Priliku za sudjelovanje mogu ostvariti svi članovi YCC-a te se mogu prijaviti preko linka za prijavu: https://goo.gl/forms/AdIwr9ZyxFuTIm252