GeCCo traži svoje nove sudionike!

Naše sudjelovanje (ali i pobjeđivanje) na GeCCo-u već je postalo tradicija, pa i ove godine tražimo sudionike za novo izdanje jedinstvenog online događaja.

GeCCo (Global eCollaboration Competition) je međunarodno online natjecanje koje okuplja članove nacionalnih IPMA Young Crew grupa u case study natjecanju.

Osim što stvara povezanost između nacionalnih YC-a, GeCCo širi i spoznaju o važnosti i prednostima globalnog fenomena u projektnom menadžmentu- radu u virtualnim timovima.

Također, koncept natjecanja je pravi izazov- u 24 sata riješiti case study zadatak iz područja projektnog menadžmenta. Na tom putu morat ćeš savladati i pokoju besanu noć, analizu rizika, komunikaciju na engleskom, provjeriti svoja teorijska znanja, pronaći najbolji način za izmjenu informacija, raditi s ljudima koje si upoznao u online svijetu prije tek nekoliko dana te nadvladati moguću lošu internetsku vezu.

g2016_what-is-gecco-2016

Osim glavnog 24-satnog događaja koji će se održati 12. i 13. studenog, natjecatelji će imati vremena bolje upoznati sudionike iz svog tima u pre-case study tjednu koji će obuhvatiti period od 5. do 11. studenog.

g2016_timeline

Ove godine GeCCo će okupiti 108 sudionika iz 18 zemalja. Uz to, kroz rujan i listopad, potencijalni sudionici pozvani su pratiti predavanja GeCCo akademije u kojoj će svjetski stručnjaci projektnog menadžmenta dijeliti svoja znanja i iskustva iz područja svoje struke.

Za mlade projektne menadžere željne usavršavanja kao dodatni motiv za prijavu možemo ponuditi riječi Tvrtka Ćorića, člana prošlogodišnjeg pobjedničkog tima Team WWE:

‘Za GeCCo sam se zainteresirao kada sam uočio objavu na stranici Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Mislim da je natjecanje dobar uvod za distant collaboration i project management i dobro shvaćanje što sve ti pojmovi obuhvaćaju. Samo natjecanje je bilo zanimljivo. Tim je bio rasprostranjen na dva kontinenta pa je i dogovor oko vremena prvih sastanaka bio izazov. Kao osobi koja bi jednog dana trebala razvijati proizvode od ideje do serijske proizvodnje, bilo kakvo iskustvo u upravljanju projektima je prijeko potrebno. Mislim da to mogu reći i za studente drugih fakulteta i drugih budućih zanimanja.’

Za natjecanje se mogu prijaviti svi motivirani pojedinci mlađi od 35 godina.

Prijavi se te upravo ti možeš biti jedan od 6 sudionika koji će predstavljati IPMA Young Crew Croatia na ovogodišnjem izdanju GeCCo-a.

Svoju prijavu ispuni do 26. listopada na sljedećem linku.

U slučaju dodatnih pitanja, javi se lokalnoj organizatorici Josipi Anđal na e-mail: josipa.andal@youngcrew.hr.

Više informacija o natjecanju saznaj na službenoj stranici, a sve novosti možeš pratiti i na Facebooku.