Poziv na otvoreno predavanje ‘Upravljanje sastancima’

Nastavljamo s nizom edukativnih predavanja te Vam u organizaciji i suradnji Visoke poslovne škole PAR, Hrvatske udruge za upravljanje projektima (Koordinacijski centar Rijeka) te YCC-a donosimo predavanje na temu upravljanja sastancima.

Postavljanje ciljeva projekta, utvrđivanje potreba i zahtjeva definiraju se na početnim sastancima klijenta i projektnog tima. Upravo iz tog razloga organizacija i vođenje sastanaka predstavljaju jedne od najvažnijih aktivnosti za svakog voditelja projekta koji želi kvalitetno upravljati projektnim ciklusom i uspješno realizirati projekt.

Svrha seminara je upoznati polaznike s mogućnostima poboljšanja vlastite vještine vođenja sastanaka, te kvalitetnijeg i aktivnijeg sudjelovanja na sastancima. Sudionici će osvijestiti dosadašnju vlastitu praksu vezanu uz sastanke, upoznati se s procedurama vezanim uz sastanke, dobiti informacije o tzv. „okvirima sastanaka“ te uvidjeti važnost svih dijelova procedure pripreme i vođenja sastanaka.

Predavanje će voditi mr.sc. Marija Kalinić, direktorica i vlasnica tvrtke EPPUR SI MUOVE j.d.o.o. za savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu. Certificirana je trenerica NLP-a i članica SELECTIO certifikatorskog tima za dodjelu certifikata Poslodavac partner, Upravnog vijeća Udruge U4HR – Udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj (www.u4hr.hr) te predavačica kolegija Upravljanje ljudskim potencijalima na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u subotu, 11.06.2016., u 11:00 sati u dvorani Aula Visoke poslovne škole PAR u Rijeci na adresi Trg Riječke rezolucije 4.

Predavanje je besplatno za sve zainteresirane uz obaveznu prethodnu prijavu preko sljedećeg linka: https://goo.gl/OYEK3t.

Leave a comment