Predstavljeni projekti suradnje između Young Crew Croatia i Alumni kluba Baltazar

U subotu, 5. ožujka 2016. godine, Veleučilište Baltazar Zaprešić održalo je svečanu dodjelu međunarodnih certifikata International Project Management Associationa (IPMA) za studente specijalističkoga diplomskog stručnog studija Projektni menadžment. U sklopu svečanosti dodjele certifikata predstavljeni su i projekti suradnje između Veleučilišta Baltazar Zaprešić/Alumni kluba Baltazar i Hrvatske udruge za upravljanje projektima/Young Crewa Croatia. U ime Young Crew Croatia, dosadašnje rezultate predstavila je Sandra Sekanović, a u ime Alumni kluba Baltazar Karlo Masnjak i Jasminka Papić.

Prošlogodišnji rezultati vrlo uspješne suradnje sa Veleučilištem Baltazar Zaprešić svakako su plod velikog angažmana svih naših članova među kojima je i veliki broj studenata navedenog veleučilišta. Dobru suradnju planiramo i u ovoj godini, posebno na projektima Project Management Championship, Project Management Awards i 6. Nacionalna radionica.

Svi našim članovima koji su u subotu primili svoj IPMA level D certifikat od srca čestitamo, te se nadamo da ćete to svoje znanje iskoristiti i kroz aktivno uključenje u naše projekte.

Detaljniji izvještaj sa svečane dodjele certifakata pročitajte na stranicama Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

 

Leave a comment