Portfolio

PM Championship 2017

U subotu, 18.3.2017, na Veleučilištu Baltazar održano je finale PM Championship-a, na kojem se 5 timova natjecalo za glavnu nagradu – odlazak na Brijune na International PM Champioship kao predstavnici Hrvatske.

U prvoj fazi natjecanja sudjelovalo je 20 timova, a 5 najboljih ušlo je u finale. Čestitke svim timovima na sudjelovanju i ostvarenim rezultatima. Najviši ostvaren rezultat na kvalifikacijskom testu bio je 98%.

Timovi su predstavljali Prirodoslovno-matematički fakultet, Građevinski fakultet, Zagrebački školu ekonomije i menadžmenta te Fakultet organizacije i informatike Varaždin.

U drugoj fazi natjecanja timovi su 4 sata rješavali poslovni slučaj, a svoja rješenja su prezentirali tročlanom evaluacijskom odboru. Nakon prezentacija i zanimljivih rasprava, slijedilo je proglašenje pobjednika.

Svim timovima od srca čestitamo na postignutom uspjehu, te se nadamo kako vam je ovo iskustvo bilo zanimljivo i poticajno.

S ponosom objavljujemo da s osvojenih 7,6 bodova, tim studenata, Paulo Katić, Petar Perković i Viktor Pilčik, s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu su odnijeli pobjedu i tako osigurali put na Brijune na internacionalno finale (9.-11.6.2017.).

“Vrlo zanimljivo, edukativno i korisno natjecanje. Kao tim smo prilikom pripreme za natjecanje stekli puno novih znanja i vještina koje će nam sutra biti sigurno vrlo korisne u budućem profesionalnom angažmanu. Također samo natjecanje nudi jedinstvenu priliku spajanja teorijskog znanja i case study pristupa problemu. Natjecanje nam je također dalo priliku da iskušamo svoje vještine prezentacije na engleskom jeziku, što nije tako česta prilika barem za vrijeme studiranja.

Poruka svima: Prijavite se na PMC iduće godine i stvarno nećete požaliti. Vrlo dobra prilika za upoznati kvalitetne ljude i podebljati svoje znanje u projektnom managementu!”

-Paulo Katić

Info

18/03/2017
PM Championship
Veleučilište Baltazar