Portfolio

1. ProMan – RBA

U prostorijama RBA, Magazinska 69, Zagreb, 13.11.2013. održati će se 1. ProMan pod nazivom „Meet the Project Manager.

Cilj ovog najnovijeg projekta Young Crew Croatia je omogućiti svojim članovima doticaj s informacijama iz prakse i to iz prve ruke, te ih povezati s iskusnim voditeljima projekta i njihovim načinom upravljanja i poslovanja.

Na pitanja “Koliko je stresan posao jednog menadžera, kako izgleda njegov  radni dan, kako komunicira s članovima tima, podređenim i nadređenima, koje su nabitnije stavke u upravljanju projektima, kako mjere kompetencije članova tima i koriste li pri tome međunarodne cetifikate, te koliko je zapravo bitno volontiranje mladih u izgradnji karijere” samo su neka od pitanja na koje će na prvom ProMan-u pokušati odgovoriti g. Alan Mirko Poldrugač.

Članovi Udruge imati će mogućnosti otvoriti pitanja o problemima koja ih muče.

Zahvaljujući budućim informacijama i savjetima gospodina Poldrugača, u programu koji je predviđen na dva sata, naši će se članovi za još jednu stepenicu podići više u vidu svoje spremnosti za ovaj težak, stresan ali zanimljiv menadžerski život.


Fotografije s predavanja te info kako nam je bilo možete pronaći na stranici Održan 1. ProMan, kao i kratki intervju s Alanom Mirkom Poldrugačemintervju

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo Alanu Mirku Poldgrači na omogućavanju našega 1. ProMan susreta.

Info

13/11/2013
Meet the Project Manager - RBA
RBA, Magazinska 69, Zagreb