Izabrani novi članovi YCC Predsjedništva!

U utorak, 15. veljače održana je godišnja skupština IPMA Young Crew Croatia.

Nakon glasanja svih aktivnih članova Udruge odabrani su članovi novog Predsjedništva.

Članove Predsjedništva YCC-a tijekom dvogodišnjeg mandata čine:

  • Marta Drenški, predsjednica Young Crew Croatia
  • Sara Bojić
  • Nikolina Čanak
  • Simona Franin-Pećarica
  • Stjepan Stopić

IPMA Young Crew Croatia u dvogodišnjem je mandatu stare postave Predsjedništva zadržala kontinuirani rad i organiziranje projekata na već očekivano visokoj razini te su članovi i samo Predsjedništvo odgovorili na sve izazove kojima su bili izloženi.

Nova predsjednica Marta Drenški ovu je ulogu naslijedila od Tene Obradović Posinković, asistentice pri Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tena je u sklopu skupštine izvijestila o radu Udruge u protekloj godini te izrazila zahvalu za pruženu priliku te riječi motivacije novim članovima Predsjedništva.

S nekoliko riječi pozdrava i pohvale za dosadašnji rad i razvitak Udruge obratila se i jedna od osnivačica IPMA Young Crew Croatia, doc. dr. sc. Rebeka D. Vlahov Golomejić, članica Nadzornog odbora IPMA Young Crew Croatia koja i na međunarodnoj razini doprinosi napretku i razvoju područja upravljanja projektima.

Novo YCC Predsjedništvo zahvaljuje svim prisutnim članovima na povjerenju i glasovima, kao i  svim sadašnjim i budućim partnerima i sponzorima Udruge te spremno nastavlja s provedbom aktualnih projekata i aktivnosti Udruge, te realizacijom novih ideja.

Veselimo se novim prilikama za edukaciju, što više prilika za druženja, kao i razvoj projektne profesije među mladim projektnim profesionalcima na području Republike Hrvatske.

Srdačan pozdrav od novog Predsjedništva!