Project Management Championship 2019 ima svoje pobjednice

I ove godine održano je nacionalno finale studentskog natjecanja Project Management Championship. Nacionalno finale okupilo je 5 najboljih timova koji su svoje mjesto među najboljima izborili nakon rješavanja kvalifikacijskog online testa.

Za titulu najboljeg tima u državi bilo je potrebno tijekom 4 sata ponuditi rješenje zanimljivog i izazovnog poslovnog slučaja kojeg su pripremili Ivan Kosovec (Infinum) i Igor Babić (Inceptum), Scrum stručnjaci. Odluku o pobjedniku je nakon prezentacija rješenja svakog tima donio Evaluacijski odbor kojeg su ove godine činili doc.dr. sc. Rebeka D. Vlahov, Ivan Kosovec te Igor Babić.

Pobjedu su odnijele studentice Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – Ana Sučić, Anabel Barišić, Anamarija Mađer i Adriana Karačić.

Cure putuju na međunarodno natjecanje International Project Management Championship 2019 koje će se ove godine održati početkom lipnja u Nurembergu, Njemačkoj. Našim pobjednicama želimo puno sreće, a svim ostalim natjecateljima zahvale na sudjelovanju!


Za sve vas koji ste se natjecali kao pohvala, a vama koji se planirate prijaviti iduće godine kao motivacija, organizacijski tim PMC-a daje podršku mladim, motiviranim i pametnim studentima te nas svakako vesele vaše prijave! 🙂

PMC je upravo takav, zato već sada počnite razmišljati o svojoj prijavi, a za to će se vrijeme naše divne cure pod mentorstvom dečkiju iz Infinuma i Inceptuma pripremati u lov na zlato na međunarodnom finalu u Njemačkoj. Sretno! 🙂

Hvala našim sponzorima Infinumu i Inceptumu, donatorima
Nestlé Hrvatska i Kofer te partnerima Veleučilište Baltazar Zaprešić. Vidimo se sljedeće godine!