Iskoristi priliku i osvoji punu stipendiju Instituta za management za program ‘Projektni menadžer’!

Ovogodišnje izdanje Project Management Workshopa, osim što pruža priliku za usvajanje novih znanja i sklapanje poznanstava, nagrađuje sudionike radionice. Institut za management nagrađuje najaktivnijeg sudionika PMW-a punom stipendijom za program „Projektni menadžer“ čija je vrijednost 15.700,00 HRK. *

Program je namijenjen osobama čije sadašnje ili buduće karijere zahtijevaju metode i načine razmišljanja projektnog voditelja, od provedbe do finalizacije cjelokupnog procesa. Interaktivna predavanja i praktična nastava uz individualne konzultacije pružaju široke poglede u rješavanju i prilagodbi promjena koje se nameću tijekom projekta. Za izvođenje nastave zaduženi su iskusni predavači i menadžeri koji svojim iskustvom rada na projektima raznih veličina i u raznim industrijama kroz primjere ukazuju na specifične procese, ali i probleme koji se događaju prilikom pripreme i izvođenja projekta. Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te po završetku sudionici dobivaju uvjerenje o usavršavanju te im se zvanje upisuje u radnu e-knjižicu.

Početak predavanja: 8.11.2018. (četvrtak 17:30 – 21:15)

Završni ispit: 30.5.2019.

Želiš li osvojiti ovu punu stipendiju i napraviti novi korak u svojoj karijeri? Sudjeluj na našoj Project Management Workshop i budi najaktivniji/a sudionik/ica! Prijavi se za sudjelovanje i saznaj više informacija ovdje.

*odnosi se na sudionike radionice Super-fast interactive introduction to Scrum