Objavljeni rezultati kvalifikacijskog ispita, Project Management Championship 2018

Kvalifikacijska faza studentskog natjecanja u upravljanju projektima Project Management Championship je i službeno završila. Prijave i mogućnost rješavanja kvalifikacijskog ispita trajala je od 23.2.2018. te završila 11.3.2018.

Ovogodišnji rezultati kvalifikacijskog ispita dokazali su da je konkurencija bila velika, a najbolji tim ostvario je rezultat od 99% točnih odgovora.

Čestitamo svim sudionicima na plasmanu i interesu koji su pokazali za područje upravljanja projektima. Lista s rezultatima svih prijavljenih timova nalazi se u nastavku objave. Prema pravilima natjecanja prvih 5 timova po uspješnosti riješenog ispita plasiralo se u nacionalno finale koje će se održati u Zagrebu, 7.4.2018., u prostorijama Veleučilišta Baltazar Zaprešić u Lastovskoj 24.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali te pozivamo one timove koji se nisu plasirali u nacionalno finale da se prijave i sljedeće godine te da timovi koji su prošli u finale nastave s pripremama za susret najboljih u području upravljanja projektima.

Timovi koji su ostvarili plasman u finale:

Plasman ostalih timova: