Održan OPEN MIC SESSION POWERED BY YCC

U sklopu međunarodne konferencije LEAP Summit 2016, a u organizaciji Young Crew Croatia održana je 6. svibnja Open mic večer u klubu Ritam grada. Nakon priča i savjeta iskusnih predavača diljem svijeta, priliku za podjelom vlastitih priča dobili su i polaznici same konferencije. Moderator večeri bio je Marinko Brkić-Tot, a osim njega, samoj večeri pridružili su se i govornici s konferencije koji su iskoristili priliku da se direktno zahvale samim sudionicima konferencije a posebno organizatorima.

Odaziv kandidata za dijeljenjem vlastitih uspješnih priča bio je poprilično velik, a tražilo se i mjesto više “na bini”. Saznali smo što ih inspirira, što ih motivira, što je ono što stvarno vole raditi. U opuštenoj atmosferi uz promotivne cijene pića, dobrog smijeha i zabave, čuli smo o njihovim projektima, planovima, ali i (još!) neostvarenim snovima.

Zahvaljujemo još jednom svim sudionicima koji su s nama podijelili svoje inspirativne priče te im želimo svu sreću u ostvarenju njihovih želja i snova!