Open mic night powered by Young Crew Croatia

Young Crew Croatia partner je međunarodne konferencije Leap summit 2016. Sama konferencija na tri dana pretvara Zagreb u mjesto okupljanja ambicioznih sudionika –  poduzetnika,  inovatora te ostalih stručnjaka koji dolaze sudjelovati na brojnim predavanjima i radionicama na temu inovacija, ICT-a, poduzetništva, razvoja poslovanja te razvoja karijere.

Jedan od neformalnih dijelova programa, u organizaciji YCC-a, Open mic večer, održat će se u petak, 6. svibnja u 20.30h, u Ritmu grada na glavnom zagrebačkom trgu. Moderator večeri bit će Marinko Brkić-Tot, a osim njega, samoj večeri pridružit će se i govornici s konferencije koje će sudionici imati prilike upoznati u opuštenijoj atmosferi.

Pozivamo vas da nakon slušanja priča i savjeta iskusnih predavača diljem svijeta, i vi podijelite s nama svoju priču. Želimo znati što vas inspirira, što vas motivira, što je ono što stvarno volite raditi. Želimo čuti priče o vašim padovima koji su vas doveli do uspjeha. Ili o onima koji nisu, ali ste iz njih nešto naučili te u konačnici pronašli svoj ‘silver lining’. Podijelite s nama svoja iskustva i savjete u opuštenoj atmosferi uz promotivne cijene pića i malo dobrog smijeha i zabave!

Prijave za sudionike koji žele podijeliti svoju priču su otvorene putem forme dostupne na mailu poslanom sudionicima Leap konferencije.

U slučaju da se kvota govornika ne popuni online, prijave će biti dostupne i na info pultu tijekom cijele konferencije te netom prije samog Open mic-a.

Radujemo se vašim pričama i vidimo se uskoro!

P.S. Za članove YCC-a ulaz na Open Mic je besplatan uz prethodnu najavu na info@youngcrew.hr

Leave a comment