Održana radionica “Practicing Team Work in a Lean and Agile Way”

Hrvatska udruga za upravljanje projektima u suradnji s Young Crew Croatia i Ekonomskim Fakultetom u Zagrebu, 15. travnja 2015. ugostila je Vladimira Ivanova, projektnog menadžera, savjetnika i trenera.

Radionica je bila vrlo kreativnog tipa te se radilo na naizgled jednostavnom projektu, stvaranju dječje knjige. Međutim, sudionici su morali paziti na vrijeme, detalje, prepreke i promjene koje su im bile nametnute. Cilj je bio dobiti kompletan proizvod (od poučne priče i ilustracije do strategije kako prodati knjigu). Svi timovi su uspješno odradili zadatke, te uspjeli “prodati” svoje knjige. Vjerujemo da će budućim projektnim menadžerima ostati u pamćenju ova radionica i da će im uvelike pomoći u timskom radu i uspješnom upravljanju projektima.

Zahvaljujemo Vladimiru Ivanovu na dinamičnoj, kreativnoj i poučnoj radionici, te svim sudionicima na odazivu. Svakako preporučamo da sljedeću radionicu u organizaciji Young Crew Croatia ne propustite jer smo za Vas pripremili još zanimljivih tema i predavača.

Fotografije s radionice možete pogledati na navedenom linku: FOTO 1  FOTO 2  FOTO3