Svečana dodjela nagrada PMA 2023. održat će se 19.12. 2023. u Smaragdnoj dvorani u Esplanade Zagreb Hotelu.

9. izdanje natječaja PMA 2023 se bliži!

Project Management Awards jedinstveno je priznanje u Republici Hrvatskoj koje se po deveti put dodjeljuje u području upravljanja projektima te je prvi korak u profesionalnom razvoju ljudi u tom području.

Cilj je natjecanja promocija izvrsnosti i kompetencija voditelja projekata, kao i predstavljanje izvanrednih projekata te povezivanje profesionalaca u tom području. Također, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju najboljih praksi u projektnoj profesiji u Republici Hrvatskoj.

Za Najboljeg voditelja projekta mogu se prijaviti osobe iznad 35 godina koje su vodile projekt koji je završio u 2022. ili 2023.

Ukoliko je osoba vodila više projekata, utoliko se može prijaviti samo za vođenje jednog od njih.

Za Najbolji projekt prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2022. ili 2023. Voditelj projekta mora biti osoba iznad 35 godina.

Za Najboljeg mladog voditelja projekta mogu se prijaviti osobe od 20 do 35 godina koje su vodile projekt koji je završio u 2022. ili 2023.

Ukoliko je osoba vodila više projekata, utoliko se može prijaviti samo za vođenje jednog od njih.

Za Najbolji projekt s mladim voditeljem prijavu projekta može izvršiti projektni voditelj ili član projektnog tima za projekt koji je završio u 2022. ili 2023. Mladi voditelj projekta mora biti osoba od 20 do 35 godina.

Za Najbolje znanstveno istraživanje u području upravljanja projektima se mogu prijaviti osobe u dobi od minimalno 20 godina koje su u 2022. ili 2023. objavile znanstveni istraživački rad u području upravljanja projektima (do najviše tri autora – završni rad, doktorski rad, specijalistički poslijediplomski rad, diplomski rad ili znanstveni članak).

PROJECT MANAGEMENT AWARDS jedinstveno je priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u pet kategorija – za najbolji projekt, najboljeg voditelja projekta, najbolji projekt s mladim voditeljem, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg istraživača te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima.

Natjecanje predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju najboljih praksi u projektnoj profesiji u Republici Hrvatskoj.

Prijaviti se možete do utorka, 7. 11. u 23:59 h klikom na PRIJAVA.

Sudjelovanje na natjecanju je besplatno. Sve prijave evaluirat će stručni Evaluacijski odbor, neovisno tijelo koje prema kriterijima definiranima na svjetskoj razini u skladu s međunarodno priznatim standardom IPMA Competence Baseline 4 (ICB4) procjenjuje prijave i donosi odluku o pobjednicima natječaja.

PMA TIMELINE

PMA_2023_timeline_1200x630

ORGANIZATORI PROJEKTA

ipma-ycc

GDPR

GDPR – IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia.