9. ProMan u 404!

Mladi voditelji projekata za novu epizodu iz serije posjeta u sklopu projekta ProMan odabrali su agenciju 404 gdje smo kroz jednosatno druženje s Teom Biljak i Karlom Pavlićem saznali zanimljivosti o radu ove komunikacijske agencije koja uspješno integrira odnose s javnošću i digitalne usluge na hrvatskom tržištu. Oni su uspješno definirali te isto tako provode svoju strategiju (#strategyfound).

Iza sebe imaju već puno projektnih utakmica iz svoje industrije u nogama pa smo tu srijedu, 16.5.2018., odlučili u njihovom uredu okititi još pokojom informacijom o uspješnom vođenju projekata i tajnama pružanja inovativnih komunikacijskih alata i modela. 404 se zapravo sastoji od tri tvrtke: 404 (agencija), Number 42 (web development) and Seven of Nine (mobilne aplikacije).

Opuštena, ali radna atmosfera (#agencylife) u uredu agencije 404 u Jurišićevoj 3 u Zagrebu bila je odlična podloga za razgovor s Teom i Karlom koji su nam opisali posebnosti svog posla. Tea ima titulu Account Executive te je kroz svoj dosadašnji rad imala priliku voditi neke od mnogih klijenata koje 404 ima. Uvijek dinamičan i izazovan posao zahtijeva i posebne vještine od svojih projektnih voditelja te nam je Tea naglasila da su za voditelja projekta u ovoj industriji, osim komunikacijskih i leadership vještina, bitna i stalna informiranost o trendovima na tržištu kako bi se što lakše pratio korak s aktualnostima. Karlo je mladi PR stručnjak kojem opseg posla obuhvaća odnose s medijima, internu komunikaciju, odnose s dioničarima i klijentima, komuniciranje tijekom preuzimanja i spajanja te event management. Naglasio nam je važnost dobrog PR-a za neprofitnu udrugu kao što je YCC.

Mnogi odjeli unutar agencije nude jasnu podjelu rada te su zaslužni za uspjeh usluga koje 404 omogućava za svoje klijente. Uspješna suradnja odjela PR, Social media, Kreativa i produkcija, Performance, Web dizajn i produkcija te Mobilne aplikacije redovito donosi nagrade ekipi iz 404 agencije na Danima komunikacija, SoMo Borcu, a 404 je i jedan od Google Premium partnera.

Zahvaljujemo se na odličnom gostoprimstvu te nas raduju buduća druženja.

P.S. Postoji više teorija o imenu agencije 404, a jedna od njih stvarno uključuje i onu o sobi 404 gdje je nastao internet! Kako biste saznali ostale, dođite na neko od naših druženja.

ProMan se nastavlja uskoro!