Natječaj za izbor pripravnika/ice i članova/ica tima, resor PR i Marketing

Želiš li se okušati u radu naše Udruge, upoznati mnoštvo zanimljivih ljudi koji dijele interes za upravljanje projektima te steći nove vještine?

Prijavi se za pozicije pripravnika/ice članici Predsjedništva i/ili za člana/icu tima.

Zadatak Pripravnika/ice 

Podrška članici Predsjedništva u poslovima unutar resora. Traži se pripravnik/ica za resor PR i Marketing. Resor PR i Marketing uključuje predstavljanje rada Udruge na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram), provođenje kampanja za aktualne projekte, rad na novim kampanjama te odnose s javnošću. U suradnji sa članicom Predsjedništva (Josipa Anđal, josipa.andal@youngcrew.hr) radit ćeš na ostvarivanju planiranih zadataka i ciljeva ovog resora. Također, pripravnik/ca je zadužen/a za koordinaciju svojih članova/ica tima.

Zadatak Članova/ica tima

Traže se članovi/ice tima za resor PR i Marketing. U suradnji s pripravnikom/icom članice Predsjedništva (ali i članicom Predsjedništva), rade na ostvarivanju planiranih zadataka i ciljeva ovog resora. Kao članove/ice tima​ tražimo osobe koje će voditi društvene mreže Udruge te tražimo grafičke dizajnere/ice.

Uvjeti:

Idealan/na kandidat/kinja za ove pozicije ispunjava sljedeće uvjete:

  • odlično poznavanje engleskog jezika
  • odlično poznavanje MS Office paketa
  • poznavanje jednog od grafičkih programa (Adobe Photoshop,

CorelDRAW, Illustrator, InDesign…) (vrijedi samo za kandidate/kinje koji se prijavljuju za poziciju dizajnera/ice)

  • velik interes za područje upravljanja projektima
  • prethodno sudjelovanje na Young Crew Croatia projektima (prednost, ali nemoj da te obeshrabri ako nisi surađivao/la s nama prije)

Također, idealan kandidat/kandidatkinja treba posjedovati sljedeće vještine i osobine:

  • izvrsne organizacijske vještine uz orijentiranost na rezultate i rokove
  • sustavnost i točnost
  • proaktivnost, snalažljivost i spremnost na timski rad
  • izražene komunikacijske i prezentacijske vještine uz poznavanje poslovne korespondencije
  • pozitivan, ‘can do, will do’​ pristup radu.​

Pozivamo sve zainteresirane koji smatraju da mogu ispuniti tražena očekivanja te su spremni na volonterski rad u svrhu stjecanja kompetencija i iskustva, te mogućeg napredovanja unutar Udruge da dostave životopis, motivacijsko pismo s naglaskom na iskustvu u području PR-a i marketinga te da oni koji se prijavljuju za poziciju dizajnera/ice pošalju nekoliko svojih grafičkih radova (portfolio) do 31.1.2018.​ na e-mail adresu​ info@youngcrew.hr. Kandidati/kinje koji budu izabrani u uži krug bit će​ obaviješteni putem emaila o datumu i mjestu intervjua.

Za dodatna pitanja javite se na mail josipa.andal@youngcrew.hr (Josipa ​Anđal).

Leave a comment