I ove godine GeCCo traži motivirane sudionike!

Šesto uzastopno izdanje međunarodnog online natjecanja GeCCo poziva sve zainteresirane mlade projektne menadžere željne usavršavanja, kao i one manje upoznate s pojmom projektog menadžmenta (ali voljne učenja!) da se i ove godine prijave za sudjelovanje.

GeCCo (Global eCollaboration Competition) je edukativno online natjecanje u projektnom menadžmentu čiji je cilj stvoriti povezanost između lokalnih Young Crew ogranaka. Osim što je posebnost ovog natjecanja njegov virtualni karakter, zanimljiv je i zbog svoje strukture.

Nakon što se zainteresirani/e sudionici/e prijave i budu među 6 predstavnika/ica koji će predstavljati našu zemlju/Young Crew, raspoređuje ih se u internacionalne timove koji se tjedan dana prije live eventa tijekom pre-case study zadatka imaju priliku upoznati sa svojim timskim kolegama/icama te to postižu kroz niz manjih zadataka. Live event (glavni dio natjecanja) koji se održava 11. i 12. studenog donosi svakom timu novi izazov rješavanja case study zadatka iz područja projektnog menadžmenta te traje 24 sata. Osim fizičke odvojenosti članova tima, potrebno je savladati moguću lošu internetsku vezu, komunikaciju na stranom jeziku, različite vremenske zone članova/ica tima i pokoju neprospavanu noć. U pauzama od glavnog dijela natjecanja, osigurali smo predavanja iskusnih govornika/ica za naše vrijedne sudionike/ice. Ove godine GeCCo će okupiti više od 100 sudionika/ica, a dolazit će iz 20 različitih zemalja.

Prijaviti se mogu svi pojedinci od 18. do 35. godina starosti (mladosti J ) kroz link za PRIJAVU.

Više informacija o natjecanju saznajte na linku, a za dodatne informacije javite se lokalnoj organizatorici natjecanja Ivani Držanić na ivana.drzanic@youngcrew.hr.

 

Prijavite se prije 21.listopada, jer tada zatvaramo prijave, biramo kandidate, te ih raspoređujemo u timove.

Budite i Vi dio ove lijepe priče, priuštite si nezaboravno iskustvo te ponosno predstavljajte naš Young Crew.

Čekamo Vaše prijave!

Leave a comment