YCC Ski Weekend 2017.

Young Crew Croatia i ove godine u suradnji s Young Crew Slovenijom organizira Ski Weekend za sve Young Crew-ovce iz IPMA obitelji.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže od 10.03. do 12.03. na skijalištu Krvavec u Sloveniji.

Nakon cjelodnevnog skijanja ne preostaje ništa drugo osim uživati u bazenima, masažama, saunama te svim dodatnim uslugama koje pružaju Terme Snovik, a u kojima je organiziran smještaj sudionika.

Cilj Ski Weekenda je druženje članova Young Crew-a. Kroz razne aktivnost, radionicu i neformalno druženje želimo izmijeniti iskustva prijašnjih radionica i projekata te osmisliti nove, zajedničke, i još bolje projekte!

Skijalište Krvavec se nalazi 25 km od Ljubljane i 35 km od Bleda. Skijalište ima 30 km dobro održavanih skijaških staza na 1.450 -1.971 m nadmorske visine, pruža odlične uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Skijaške staze su različite i idealne za rekreativce i profesionalne skijaše. Bogata dodatna ponuda uključuje i školu skijanja, iznajmljivanje skijaške opreme kao i poligon za početnike.

Cijena za 2-dnevnu ski kartu po osobi: 423 kn

Cijena ski škole ovisi o broju polaznika i broju sati te nudi više mogućnosti:

  • grupna cijena (do 12 polaznika) 5 sati na dan je 2.695 kn;  a za 3 sata na dan je 1.620 kn
  • ako bi uzimali manje sati u grupama s najmanje 3 polaznika onda je cijena po osobi 230 kn za 2 sata
  • individualna poduka („one to one“) za 4 sata je 995 kn

Smještaj je organiziran u kompleksu Terme Snovik, a koji se nalazi 25 km od skijališta Krvavec i 30 km od Ljubljane. Terme Snovik nude besplatan i neograničen pristup bazenima s termalnom vodom, besplatno korištenje fitness centra kao i besplatan pristup internetu.

Cijena za 2 polupansiona po osobi: 590 kn

*Doplata na licu mjesta: boravišna pristojba 1,27 Eur po osobi na dan i keycard (polog koji se vraća) za ski kartu 2 Eur po osobi.

Prijaviti se možete na: https://goo.gl/forms/emYwNkUm1CJH0EQz2 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti voditeljici projekta na e-mail adresu: tena.obradovic@youngcrew.hr

Prijaviti se možete na e-mail adresu: iva.kruhak@btravel.pro 

Agencija će napraviti osobnu ponudu prema vašim željama.

 

Leave a comment