Saznajte više o neuro-lingvističkom programiranju na besplatno predavanju u Rijeci

Konstantno učenje i rad recept su za uspjeh pa zato nastavljamo s nizom edukativnih predavanja.

Neuro-lingvističko programiranje je tehnologija koja se bavi proučavanjem, kodiranjem i transferom razlika koji čine razliku između prosječnog i iznaprosječnog ponašanja te rezultata. Ako želite saznati više o NLP tehnologiji čiji je glavni smisao kreiranje izbora, početi koristiti njene prednosti pri vođenju projekata te savladati obrasce jasnog poslovnog komuniciranja, pozivamo Vas na predavanje PREDNOSTI KORIŠTENJA NEW CODE NEURO-LINGVISTIČKOG PROGRAMIRANJA U PROJEKTNOM MENADŽMENTU koje će voditi Igor Mošič, dipl.oec.

Predavanje se organizira u suradnji Hrvatske udruge za upravljanje projektima (Koordinacijski centar u Rijeci) i Young Crew Croatia te će se održati u subotu, 16.04.2016. s početkom u 10 sati u prostorijama JGL d.d. (sala 003) na adresi Petorice strijeljanih 6 u Rijeci.

Predavanje je besplatno za sve zainteresirane uz obaveznu prethodnu prijavu preko sljedećeg linka najkasnije do 14.04.2106.

U slučaju većega odaziva od broja slobodnih mjesta u dvorani, prednost će se dati prema redoslijedu izvršenih prijava (potvrdu slobodnih mjesta dostavit ćemo svim prijavljenima 15.04.2016.)

Veselimo se Vašem dolasku!

Prilog:

CV Predavača