I ove godine smo sudjelovali na GeCCo-u!

Young Crew Croatia nastavila je uspješnu tradiciju sudjelovanja na Global eCollaboration Competitionu.

Ove godine međunarodno online natjecanje GeCCo okupilo je čak 95 sudionika iz 18 različitih zemalja koji su imali zadatak u roku 24 sata riješiti case study zadatak iz područja projekt menadžmenta.

S tim zadatkom susrelo se čak 10 hrvatskih sudionika koji su bili raspoređeni u jedan od 16 virtualnih timova te su se, osim s praktičnim problemom rješavanja zadatka, suočili i s drugim izazovima koje nosi ovo jedinstveno natjecanje- svladavanje različitih vremenskih zona, problemi s mogućom lošom internetskom vezom, komunikacija na engleskom jeziku…
Cilj samog natjecanja je okupiti na jednom mjestu sve lokalne YC ogranke te naglasiti važnost postojanja i rada u virtualnim timovima. Samim time povećava se i vidljivost cijele organizacije na lokalnoj i međunarodnoj razini.
U natjecanju mogu sudjelovati svi mladi projektni menadžeri koji kroz ovo iskustvo rješavanja praktičnih zadataka mogu primijeniti svoja tijekom školovanja stečena teorijska znanja.

GeCCo doprinosi popularizaciji case study natjecanja među mladima koja donose mnoge prednosti- nova prijateljstva iz cijelog svijeta, rad u multinacionalnom okruženju, proširivanje znanja stečenog kroz obrazovanje praktičnim vještinama…

Želimo se zahvaliti svim hrvatskim sudionicima/icama koji su sudjelovali u ovogodišnjem natjecanju te im poželjeti sreću dok iščekuju proglašenje pobjedničkog tima koje će se održati 12.12.

Više informacija o samom natjecanju možete pronaći i na službenoj stranici: http://www.become.pm/gecco/.

Uskoro ćemo objaviti iskustva hrvatskih sudionika, kako bi i vama prenijeli dio atmosfere ovog odličnog internacionalnog projekta i to iz prve ruke.

Članak napisala: Josipa Anđal, voditeljica projekta GeCCo 2015

What is GeCCo?

What is Gecco

Leave a comment