Poziv na 5. nacionalnu YC Croatia radionicu

Poštovani sudionici i dragi prijatelji!

I ove godine za Vas organiziramo 5. po redu nacionalnu Young Crew Croatia radionicu koju prati moto „Tajne velikih majstora“. Radionica je već postala tradicionalni godišnji meeting mladih hrvatskih projektnih menadžera koji u njoj vide priliku za stjecanje novih znanja, praktičnih iskustava i poznanstava. Iz godine u godinu broj sudionika se povećava što je pokazatelj prepoznatljivosti ove radionice kao kvalitetne, poučne i rado posjećene.

U ovogodišnjem programu predavači će biti projektni menadžeri iz Primakona, vodeće hrvatske tvrtke koja se bavi prijenosom i implementacijom znanja iz područja upravljanja projektima koji će Vam pod temom „Kako upravljati projektom u kriznim situacijama?“ otkriti tajne kooperacije kriznog i projektnog menadžmenta. U realnim simulacijama brojnih situacija s kojima ćete se susretati u poslovnom okruženju, naučit ćete kako biti dobar voditelj projekta, kako se suočiti sa izazovima koji su pred vama, kako prilagoditi projekt neočekivanim kriznim promjenama, reorganizaciji projekta i njegove strategije, kako upravljati rizicima i konfliktima u timu koji su neminovni, kako se nositi sa stresom te mnogim drugim problemima u ciklusu jednog projekta… i to sve pod pritiskom vremenskih rokova!!!

Pitate se kakav to projekt imamo pripremljen za Vas? Dati ćemo Vam mali hint – raditi ćete na tri virtualna projekta u kojima ćete se, uz pomoć moderatora Primakona i realnih kriznih situacija, pokušavati uživjeti u pripadajuću ulogu u timu i korištenjem aktualnih metodologija, alata i predložaka doprinijeti uspjehu svog projekta i tima.

Projektni menadžer mora sve učiniti kako bi spasio svoj projekt pa se pripremite da zasukate svoje rukave i malo zamažete ruke. Vjerujte nam, isplatit će Vam se.

Uz dinamičan praktični dio radionice, svake godine za Vas organiziramo i druženje u obliku večere i partyja. Tako da, osim službenog dijela u kojemu svi zajedno primamo nova znanja i novosti iz svijeta projektnoga menadžmenta, uvijek ostavljamo prostora i za zanimljiv neslužbeni dio u kojemu imamo priliku upoznati jedni druge, proširiti kontakte, razmijeniti zajednička iskustva te stvoriti nove poslovne prilike.

Ovogodišnja radionica će se održati u Rijeci od 16. do 18. listopada 2015. u zanimljivom i jedinstvenom hostelu u Hrvatskoj –  na brodu – u razdoblju od tri dana.

Vidimo se u Rijeci!

Registrirati se možete na slijedećem linku http://www.proconventa.hr/5154.aspx , a po registraciji dobit ćete upute o plaćanju.

Sve dodatne informacije i pitanja možete dobiti na sljedećim linkovima:

 

Detaljan program radionice

 

Petak 16. Listopada 2015

ZAJEDNO OD POČETKA

18:00 – 20:00h Registracija i piće dobrodošlice

20:00 – 21:00h Večera

21:00 –   ..:..     Druženje

Subota 17. Listopada 2015

ZASUČITE RUKAVE, KREĆEMO!

08:00 – 09:30h Doručak

10:00 – 11:30h Radionica 1. dio

  • Uvodna riječ predsjednice YCC-a Rebeka D.Vlahov
  • Uvodno izlaganje o konceptu radionice
  • Formiranje timova
  • Odabir timskog PMa i ostalih uloga (PR, pomoćnik PM, planer, analitičar rizika)
  • Upoznavanje timova s moderatorima

 

 

11:30 – 12:00h Pauza za kavu

12:00 – 13:30h Radionica 2. dio

  • Timovi na izoliranim lokacijama razrađuju koncept projekta, WBS, project charter, procjene troškova i rokova, analizu rizika i projektni plan

13:30 – 14:30h Ručak

14:30 – 16:00h Radionica 3. Dio

  • Nastavak rada na projektu

16:00 – 16:30h Pauza za kavu

16:30 – 18:00h Radionica 4. dio

  • Timovi dobivaju informacije o novonastalim problemima na koje moraju u kratkom roku odreagirati inače gube budget projekta

20:00 – 21:00h Večera

21:00 –   ..:..      Party

Nedjelja 18. Listopada 2015

GDJE JE SLOGA TU JE POBJEDA

08:00 – 10:00h Doručak

13:00 – 13:00h Radionica 4. dio

  • Fazno se prezentira status projekta odboru
  • Timovi rade “lessons learned” prezentaciju o stečenim iskustvima i dojmovima
  • Timovi rade konačnu prezentaciju pred svim sudionicima
  • Zaključak i zatvaranje voditelja edukacije
  • Proglašenje pobjedničkog tima
  • Podjela certifikata

14:00 – 15:00h Ručak

15:00 Odlazak

 

 

S poštovanjem,

 

 

Dr. sc. Rebeka Danijela Vlahov                          Dalibor Slanac struč. spec. oec.

Predsjednica Young Crew Croatia                     Voditelj projekta

e-mail: rdvlahov@gmail.com                                e-mail: daliborslanac@gmail.com