Održan 1. ProMan

U prostorijama RBA, Magazinska 69, Zagreb, 13.11.2013. održan je prvi „ Meet the Project Manager“ projekt. Cilj ovog najnovijeg projekta Young Crew Croatia bio je omogućiti svojim članovima doticaj s  informacijama iz prakse i to iz prve ruke, te  ih povezati s iskusnim voditeljima projekta i njihovim načinom upravljanja i poslovanja.

IMAG1395

Koliko je stresan posao jednog menadžera, kako izgleda njegov  radni dan, kako komunicira s članovima tima, podređenim i nadređenima, koje su nabitnije stavke u upravljanju projektima, kako mjere kompetencije članova tima i koriste li pri tome međunarodne cetifikate, te koliko je zapravo bitno volontiranje mladih u izgradnji karijere samo su neka od pitanja na koje je prvi PROMAN, Alan Mirko Poldrugač na vrlo zanimljiv i opširan način odgovorio.

Članovi udruge imali su mogućnosti otvoriti pitanja o problemima koje ih muče, te dobili odgovore o mogućnostima i posljedicama rada na projektima. Zahvaljujući informacijama i savjetima gospodina Poldrugača, u dvosatnom programu, naši su se članovi  za još jednu stepenicu podigli više u vidu svoje spremnosti za ovaj težak, stresan ali zanimljiv menadžerski život. Fotografije s predavanja možete pronaći na slijedećem linku, kao i kratki intervju s Alanom Mirkom Poldrugačem- intervju

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo Alanu Mirku Poldgrači na odličnom izlaganju, te  svim članovima na njihovom interesu i zanimljivim pitanjima.

Martina Pavlović, mag.ing.aedif.,YCC board member for IT & membership