Radionica će se održati 6. svibnja 2023. u Hotelu Aristos u Zagrebu.

Glavni cilj Project Management Workshopa je okupiti mlade i ambiciozne voditelje projekata, studente i sve ljude koje zanima područje upravljanja projektima. Radionica daje polaznicima priliku za razvoj novih vještina,  stjecanje novog znanja predstavljanjem trendova iz područja upravljanja projektima, mogućnost iskustva nečeg novog te za umrežavanje sa istomišljenicima.

Svi zainteresirani za upravljanje projektima koji žele upoznati nove ljude, proširiti svoju profesionalnu mrežu i steći nova iskustva i znanja o upravljanju projektima.

Project Management Workshop tradicionalni je godišnji susret hrvatskih i inozemnih voditelja projekata, koji ovaj događaj vide kao priliku za stjecanje novih znanja i praktičnih iskustava. Iz godine u godinu broj sudionika raste, što je pokazatelj da je ova radionica prepoznata kao kvalitetna, edukativna i odlična prilika za umrežavanje.

Prijaviti se možete putem obrasca (link).

Prijave traju do 4.5.2023 do 12 sati.

Svake godine Young Crew Croatia dovodi vodeće profesionalne i iskusne voditelje projekata iz cijele Hrvatske i svijeta koji svoja znanja i iskustva dijele sa sudionicima.

Ovog puta radionicu pod nazivom „Primjena kreativnih tehnika u rješavanju složenih izazova“ vodit će Tihana Horvat, Ivana Ivanda, Josip Kuštan, Kristina Markotić i Marija Roždijevac.

Primjena kreativnih tehnika u rješavanju složenih izazova

Pripremite se osloboditi svoju kreativnost i pridružite nam se na radionici usmjerenoj na razvijanje inovativnih rješenja za određeni problem ili izazov. 

Ova radionica pružit će strukturirani i suradnički pristup rješavanju problema, potičući vas da razmišljate kreativno i razvijete inovativna rješenja za složene izazove. To će također biti sjajna prilika da se umrežite s drugim sličnim pojedincima i naučite nove vještine. 

Na radionici ćete imati priliku generirati širok raspon ideja kroz brainstorming, koje možete zatim usavršavati i procjenjivati ​​korištenjem različitih tehnika. Kroz iterativni proces prototipiranja i dizajna, doći ćete do potencijalnih rješenja.

Predavači

Marija Roždijevac

Marija Roždijevac je poslovna analitičarka i praktičarka razvoja proizvoda s više od 5 godina iskustva rada na projektima u različitim sektorima. Trenutno radi na nekoliko projekata gdje vodi i koordinira proces otkrivanja i isporuke razvoja proizvoda. Osim toga, redovito provodi radionice koje uključuju metode dizajna proizvoda i usluga, alate za vođenje velikih grupa i agilne tehnike za brzu proizvodnju i validaciju ideja.

Prof1

Kristina Markotić

Kristina Markotić je poslovna analitičarka i product owner s više od deset godina iskustva u IT industriji s ekspertizom u isporuci rješenja koja zadovoljavaju potrebe klijenata usklađujući se s njihovim poslovnim ciljevima. Stručnjakinja je u suradnji s među-funkcionalnim timovima kako bi uspješno isporučila projekte od koncepta do implementacije. Kao product owner, ima sveobuhvatno razumijevanje životnog ciklusa razvoja proizvoda, što joj omogućuje identifikaciju i ublažavanje potencijalnih problema i olakšavanje učinkovite komunikacije i timskog rada. S velikim entuzijazmom za istraživanje novih disciplina, poput ponašanja dizajna, donosi svježi pogled na projekte i isporučuje inovativna rješenja koja prioritiziraju korisničko ponašanje i potiču uspjeh u poslovanju.

Kristina Markotić

Tihana Horvat

Tihana Horvat je poslovna analitičarka u tvrtki CROZ s više od 5 godina iskustva u financijskoj/bankarskoj industriji, telekomunikacijskoj i industriji poljoprivredne mehanizacije. U svom radu analizira zahtjeve korisnika, radi analizu procesa AS-IS, analizu procesa testiranja, kreira radionice i koordinira timove. Ima iskustvo rada s studentima na nekoliko hrvatskih fakulteta i na studentskim praksama u CROZ-u. Osim toga, redovito održava radionice temeljene na design thinking metodama, koristeći alate za olakšavanje rada s velikim grupama i druge agilne tehnike. Trenutno radi na nekoliko projekata u kojima ima različite uloge: poslovna analitičarka, product owner i voditeljica tima.

U slobodno vrijeme voli planinariti i boraviti u prirodi.

Tihana Horvat

Ivana Ivanda

Ivana Ivanda je poslovna analitičarka s četiri godine iskustva specijalizirana za sektore osiguranja i bankarstva. Primjenjuje svoje znanje o tehnologiji i analitičke vještine kako bi riješila poslovne potrebe svojih klijenata. Kao product owner, surađivala je s timovima s različitih područja kako bi isporučila vrijedne proizvode svojim klijentima. Ono što joj se najviše sviđa u poslu je mentoriranje novih kolega na ljetnim praksama i pronalaženje nelogičnosti ili pogrešaka u procesima. To primjenjuje i u svom svakodnevnom životu.

ivana ivanda

Josip Kuštan

Kao pričljivi UX dizajner, zapravo samo pokušava stvoriti intuitivna iskustva koja olakšavaju život herojima iza pulta, koji neumorno dijele one „toliko bitne“ papire.

Kad ga uhvatite da je tih, zapravo pokušava koristiti svoj višak kreativnosti na minijaturnoj umjetnosti i strastvenim projektima koji uvijek traju duže nego što se očekivalo.

josip kustan

KOTIZACIJE

Regularna cijena – 60 €

Cijena za članove IPMA HR/YCC – 50 €

Cijena za studente – 50 €

Prijave traju do 04.05.2023 do 12h.

Cijena uključuje:

  • Stand up ručak
  • coffee break
  • materijale za radionicu
  • Wi-Fi unutar hotela

Agenda

08:30h – 9:00h – Registracija sudionika

9:00h – 11:00h – Prvi set

11:00h – 11:30h – Kava/finger food/networking

11:30h -14:00h – Drugi set

U slučaju otkaza sudjelovanja, ne vršimo povrat sredstava.