Traže se članovi organizacijskog tima PM Workshop

Reci mi nešto više o tom projektu..?

Nacionalna radionica je projekt kojemu je cilj jednom godišnje okupiti mlade i ambiciozne ljude čija su područja interesa vezana uz projektni menadžment. Kroz ovaj događaj želi se sadašnjim i budućim mladim projektnim menadžerima pružiti mogućnost stjecanja novih znanja, upoznati ih s trendovima iz svijeta projektnog menadžmenta, omogućiti stjecanje novih iskustava kao i razmjena istih te pružiti mogućnost umrežavanja s ostalim istomišljenicima. Svake godine Young Crew Croatia svojim sudionicima dovodi stručne i iskusne projektne menadžere iz cijele Hrvatske, ali i svijeta, što pokazuje sve veći interes posjećenosti te ujedno potvrđuje kvalitetu samih radionica.

 

A što ćemo zapravo raditi?

Zajedničkim snagama ćemo podići ovu radionicu na još višu razinu 😉 Kontaktirat ćemo predavače, tražiti sponzore, osmišljavati  formalni i neformalni dio radionice i do najsitnijeg detalja! Kako se radi trodnevnoj radionici, potrebno nam je mnoštvo ideja kako da kvalitetno ispunimo naše zajedničko vrijeme tamo! A za sve te ideje ste nam prvo potrebni upravo vi!

Koje se kvalifikacije traže?   

  • prvenstveno motivirana i proaktivna osoba koja je voljna uložiti malo vremena i truda za rad na fenomenalnom projektu poput ovog 🙂
  • spremnost na volonterski rad (par sati tjedno) u periodu od veljače do lipnja
  • izvrsne organizacijske vještine uz orijentiranost na rezultate i rokove
  • sustavnost i točnost
  • snalažljivost i samostalnost u radu uz spremnost timski rad
  • izražene komunikacijske i prezentacijske vještine uz poznavanje poslovne korespondencije
  • dobro poznavanje engleskog jezika

 

Pridruži nam se i upoznaj mnoštvo novih ljudi koji dijele tvoje interese, razvij dodatna znanja i vještine u području projektnog menadžmenta, dodaj si još jednu stavku u CV i uz sve to – dobro se zabavi s nama na Brijunima (a i dotad 😉 ).

Javi se uz priloženi CV i motivacijsko pismo voditelju tima na tomislav.krovinovic@youngcrew.hr do nedjelje 22.01.2017.

p.s. Sva pitanja su dobrodošla na prethodno navedeni mail 🙂